Perfect Drive Lease

key visual Perfect Drive Lease

Perfect Drive Lease is dé autoleasepartner die zich richt op golfers, van beginner tot pro. Wij ademen golf en daarom willen wij u heel graag als klant verwelkomen. Naast scherp geprijste leasecontracten bieden we allerlei aanvullende diensten om het wagenparkbeleid en -proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bij ons bent u niet een nummer waarbij wij één keer in de paar jaar contact met u opnemen. Onze klanten meer op de golfbaan zien is onze missie. Daarom organiseren wij vele golfevenementen waar u aan kunt deelnemen vanuit de Perfect Drive Lease Business Club. Deze dagen staan in het teken van een betere kennismaking met ons en de golfsport. En om het golf nog laagdrempeliger te maken is er het Loyal Drive loyaliteitsprogramma. Bent u nog geen klant, kijk dan snel naar onze Hole in Ones en andere diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Perfect Drive Lease biedt graag een scherp geprijsde offerte aan voor een elektrische auto.

PS een Golf Vaardigheidsbewijs is niet verplicht, de aanbiedingen gelden voor iedereen.

 

 

Wees svp zo specifiek mogelijk
Jaarkilometrage
Looptijd
Dit veld is verplicht: Perfect Drive Lease offreert alleen aan bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.