Waterstof dé oplossing voor schoon en snel vervoer?

Proefrijden met Hyundai Nexo en Toyota Mirai

Wanneer:

-

Maak kans op deelname waterstofchallenge

Onder de aanwezigen wordt een deelnemersplek in een waterstofauto voor dé jaarlijkse waterstofchallenge verloot. Deze vindt plaats op 19/20 maart 2021 in Waddinxveen. Voor meer informatie kijkt u op www.waterstofchallenge.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar g.koese@goeree-overflakkee.nl. Als gevolg van de regelgeving rondom corona is het aantal plaatsen beperkt, daarom kunt u ook thuis vanaf uw eigen werkplek deelnemen aan de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door H2GO. Het H2GO Programma heeft als doel om op Goeree-Overflakkee de volledige CO2-reductie van de energievoorziening te realiseren met een combinatie van elektriciteit en waterstof. Zie voor meer informatie: www.gemeentegoeree-overflakkee.nl/h2go
Reserveer de bijeenkomst op 15 oktober èn de waterstofchallenge op 30 oktober alvast in uw agenda! Wie weet ben u een van de gelukkigen!

Aanmelden voor een testrit

E-xpeditie.nl biedt in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland een unieke service: een 1 op 1 test rit met een waterstofauto.

Daarbij komt er een waterstofexpert met een waterstofauto naar u toe. Voordat u gaat proefrijden (zonder begeleider) heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. En als u terug komt uiteraard ook.

Zo voorkomen we drukte en komt u met zo min mogelijk mensen in contact. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand en reinigen we voor elke proefrit de auto en bedieningselementen.

Hoe werkt het?

  • u kunt aanmelden via dit formulier.
  • E-xpeditie.nl maakt een definitieve planning en bevestigt die aan u.

Voorwaarden

  • aan deze testritten zijn voor u geen kosten verbonden
  • deelname is alleen mogelijk voor ondernemingen die op Goeree-Overflakkee gevestigd zijn.

Partners

   

 ` 

Wanneer:

-

Waar: