Ebby Road H2andelsdagen - 22 juli Arnhem

Ebby Road organiseert H2andelsdag

Wanneer:

-

Ebby Road organiseert op 22 juli 2020 een H2andelsdag in Arnhem. Ebby Road is aanwezig met vijf Toyota Mirai’s in vijf verschillende kleuren. Tijd om zaken te doen!

Voordeel

Rijden op waterstof doe je niet primair om vanwege de financiële voordelen. Rijden op waterstof doe je omdat je met jouw bedrijf of organisatie wilt laten zien dat je een bijdrage levert door met een emissieloos voertuig te rijden. Tegelijkertijd hou je de voordelen van grote actieradius en snel tanken.

Niet lullen maar poetsen

In plaats van eindeloos te vertellen hoe de ideale wereld eruit moet zien, is het de bedoeling dat er op de H2andelsdag zaken worden gedaan. Tot 24 juli kan er een aanvraag worden ingediend voor een subsidie tot €3.000 korting op waterstof plus een ondersteuningspakket.

Ebby Road biedt ondernemers en fleet managers die op de H2andelsdag zaken doen een ongekend sterke korting: een extra € 2.000 cash back voor wie op H2andelsdag een Toyota Mirai aanschaft.

Jos van Stratum, eigenaar van Ebby Road, is een echte pionier: het allereerste Arnhemse waterstoftankstation is door hem gekocht. “We kunnen er heel lang over praten, maar we moeten gewoon Doen!” lacht Van Stratum. “Innoveren is gewoon beginnen. Rijden op waterstof kan allang, je moet het gewoon gaan doen. Ik doe een ijzersterk aanbod met goed ingekochte en door mij gecontroleerde Toyota Mirai's. Voor de helft van de nieuwprijs kun je al op waterstof rijden en profiteer je behalve van alle genoemde voordelen ook nog eens van 4% fiscale bijtelling (over de volledige cataloguswaarde).

De voordelen op een rij:

  • Keuze uit 20 scherp geprijsde en goed gecontroleerde jong gebruikte waterstofauto’s
  • H2-Drive pakket (€ 3.000 subsidie op kosten in Arnhem getankte waterstof plus ontzorgingspakket)*
  • Extra € 2.000 cash back korting op de H2andelsdag
  • Geen onderhoudskosten, dus geen garagerekeningen
  • Vrij van motorrijtuigenbelasting tot 2025

En de voordelen van rijden op waterstof:

  • Grote actieradius
  • Snel tanken
  • Geen uitstoot

Waar en wanneer

  • Westervoortsedijk 71, Arnhem (bij Pitpoint Waterstoftankstation)
  • Woensdag 22 juli 2020 10:00-20:00 (ook ’s avonds welkom)

Over de Toyota Mirai

Mirai is Japans voor ‘toekomst’. Toyota heeft meerdere decennia aan de ontwikkeling van de waterstofauto gewerkt. De Toyota Mirai is de eerste waterstofauto die door Toyota op de markt wordt gebracht. De auto blinkt uit in betrouwbaarheid. Het is het vlaggenschip van Toyota en is voorzien van alle denkbare luxe.

De motor levert 155 pk, wat voldoende is om de auto in minder dan 9,0 seconden naar 100 km/h te brengen. Door het koppel van 335 Nm rijdt de auto niet alleen stil, maar versnelt hij soepel bij elke snelheid. De topsnelheid is begrensd op 175 km/h. In de tank kan 5 kg waterstof waarmee de auto tot 500 kilometer kan afleggen. In 3 minuten zit de tank weer helemaal vol.

De nieuwprijs van de Toyota Mirai is € 81.000. Ebby Road biedt jong gebruikte Toyota Mirai’s aan vanaf € 35.500 exclusief BTW.

Over Ebby Road

Ebby Road is de grootste aanbieder van jong gebruikte waterstofauto’s in Europa. In de showroom in Eindhoven staan meer dan 20 first class Toyota Mirai occasions. Alle zes af fabriek geleverde kleuren en vanuit voorraad leverbaar.

*) H2-Drive pakket is voor organisaties die in Gelderland en binnen 30 km van Arnhem gevestigd zijn

Wanneer:

-

Waar: