E-xpeditie.nl deelt haar kennis over elektrisch rijden

E-xpeditie.nl is expert op het gebied van elektrisch rijden. Onze kennis willen we met u delen. Dat doen we op de volgende manieren:

  1. Communicatie
  2. E-vents
  3. Advies

 

Communicatie

Wilt u uw medewerkers, de inwoners van uw gemeente of uw lezers ook warm maken voor elektrisch rijden door ze goed te informeren?

E-xpeditie.nl beschikt over een groot aantal rijtests en artikelen (vooral interviews). We kunnen deze ‘vanaf de plank’ aanleveren, maar kunnen ook content op maat leveren. Desgewenst schrijven we vooraf eerst een gedegen communicatieplan voor een helder omschreven doelgroep met een duidelijke doelstelling.

 

E-vents

Wilt u uw medewerkers kennis laten maken met elektrisch rijden, uw verkopers trainen zodat hun kennis up to date is, of uw relaties op een originele en nuttige manier wilt onderhouden? E-xpeditie.nl levert maatwerk!. Daarbij kunt u denken aan:

  • Clinics Elektrisch Rijden (uiteraard met elektrische voertuigen)
  • Trainingen voor verkoopadviseurs
  • Seminars (we hebben een groot netwerk met interessante sprekers)
  • Game ElektriciTijdrit ('wie is de efficiënste elektrische rijder?')

 

Advies

Wilt u nagaan welke besparingen u kunt realiseren met uw bestaande wagenpark? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor laadinfrastructuur voor uw organisatie of uw gemeente? E-xpeditie.nl is onafhankelijk en weet wat er in de markt verkrijgbaar.

 

Meer weten?

Neem contact op met Arjan de Putter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06 - 41 28 90 84

rvdl1894

 

 

Masterclasses

Ga mee op E-xpeditie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste verhalen in je inbox!