Waar o waar zijn de tankstations in Nederland

Waar o waar zijn de waterstofvulpunten in Nederland? Wie rondkijkt ziet, hoort of leest dat er maar drie of vier zijn. Insiders weten wel beter. En hoe zit het met de planvorming? Er zijn afgelopen jaar maar liefst 65 aanvragen voor een subsidie voor een waterstofvulpunt ingediend. In Nederland, ja zeker! E-xpeditie pakt de handschoen op en doet onderzoek.

Via onderstaand formulier kun je een waterstofvulpunt aanmelden. Wij verifiëren de data en maken hier een kaart weergave van. De kaart weergave kun je op deze website te zien krijgen en we maken hem openbaar: wie de actuele kaart op zijn eigen website wil, kan hem kostenloos bij ons aanvragen.

Vermeld de (streef-)datum waarop dit station operationeel is. Er hoeft geen harde datum te worden ingevuld, Een omschrijving als 'najaar 2020' of iets dergelijks is ook voldoende.
Vermeld svp uw emailadres als u aanspreekpunt bent van dit waterstofvulpunt. NB invullen is niet verplicht, we benaderen u alleen voor informatie over dit vulpunt.

Waarom doen we dit?

Heel simpel: we zien tal van initiatieven die simpelweg niet actueel meer zijn. En we zijn zo eigenwijs dat we denken dit beter en sneller te kunnen organiseren.

Bedankt voor jouw vertrouwen!

Events

LATER in 2020

logo h2 challenge fc

22-26 juni 2020

thumb nieuwe header hansa cannonball run 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form