De winnaars van de eerste Nederlandse waterstofchallenge

Waterstof leeft! Op 6 maart organiseren WaterstofWerkt.nl en E-xpeditie.nl een informatieavond voor geïnteresseerden over de 2e Nederlandse Waterstof Challenge. Op de avond delen deelnemers van de eerste editie hun ervaringen en vertellen de organisatoren over de plannen voor de 2e editie.

Eind september 2017 organiseerden WaterstofWerkt.nl en E-xpeditie.nl de eerste 24 uur Waterstof Challenge. Dat bleek een ontzettend leuke happening, voor publiek én voor deelnemers. Dit evenement is zelfs in het buitenland opgepikt. Sterker nog: we werken achter de schermen aan een internationale versie voor maar liefst vijf landen!

Innoveren is continue verbeteren. Daarom organiseren we de tweede Nederlandse Waterstof Challenge. Die willen we nóg leuker maken voor publiek. Het moet hét evenement worden waar je je kunt informeren over de mogelijkheden van waterstof.

Want wat we van de eerste editie hebben geleerd: waterstof is wat de consument wil:

  • Grote actieradius
  • Snel tanken
  • Emissieloos autorijden

De kalender

Sponsors gezocht

Om dit alles mogelijk te maken vragen we hulp. Hulp van mensen die mee willen organiseren. En hulp van sponsors om dit mogelijk te maken. Wil jij jouw steentje bijdragen? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijving is gesloten

Tags: ,

Reacties   

# Jacco 23-01-2018 20:09
Jullie houden het momentum vast, mooi!
Als jullie als referentie ook een “Standaard” elektrische auto mee willen laten doen. Laat het weten. Succes en groet, jacco
# Arjan 23-01-2018 20:41
Beste Jacco, de vergelijking willen we zeker gaan maken, echter in deze editie nog niet. Maar ik ben wel benieuwd wat je onder een 'standaard' elektrische auto verstaat?
# Jacco Haasnoot 24-01-2018 08:00
Van de Tesla Model S rijden er op dit moment het meest rond in NL en heeft een "standaard" batterij. Dus (voor het gemak) de "standaard" elektrische auto in NL....
# Arjan 24-01-2018 08:22
De Tesla is zeker 'standaard', al maakt het nogal wat uit welke batterij pakket je hebt. In 2016 heb ik hier een (geslaagde) wereldrecordpoging elektrisch rijden mee ondernomen. Ik kijk dan ook erg uit naar toekomstige vergelijking. Wellicht later dit jaar.
# Paul Teeuwen 06-03-2018 11:57
Ik zou wel eens een keer een weekend zo'n waterstof willen huren (na de challenge!)

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Aanmelden of afmelden

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!
Bedankt voor je inschrijving!