Help mee om Present kinderkamers te laten opknappen

Duurzaamheid is een breed begrip. Emissieloos autorijden is een vorm van duurzaam bezig zijn. Mensen helpen die hulp nodig hebben is ook een vorm van duurzaam gedrag. Wat is er mooier dan beiden te combineren? Laten zien wat er kan met elektrisch rijden en daarmee geld ophalen voor een goed doel. E-xpeditie.nl is medeorganisator van de Charity Mobility Challenge. En: we doen zelf natuurlijk ook mee!

Charity Mobility Challenge

In het kort: de opgave is om in 12 uur tijd zo veel mogelijk elektrische kilometers af te leggen. Deelnemers kunnen extra punten verdienen met opladen en door bijzondere plekken te bezoeken. En voor elke opgehaalde sponsoreuro krijgen ze een extra punt!

Het goede doel

Armoede kent veel gezichten. Een veel voorkomende schrijnende situatie is de verwaarlozing van de woonomgeving van kinderen. In haar jubileumjaar wil Present Apeldoorn in minimaal 25 huizen kinderkamers opknappen zodat het weer fijn is om daar te zijn.

Elke euro sponsorgeld gaat rechtstreeks naar dit goede doel!

E-xpeditie.nl rijdt ook mee

Als je wereldrecordhouder elektrisch rijden bent, dan sta je vanzelfsprekend aan de start! Namens E-xpeditie.nl nemen Arjan de Putter en Edwin Zuidwijk mee. Hyundai Van der Linden stelde hiervoor de wereldrecordauto te beschikking.

save the date 5 juni

Zo help jij mee!

Het doet weer even denken aan de sponsorloop op basisscholen. Voor elk rondje een euro.

Team E-xpeditie.nl heeft een plan. Daar kunnen we niet alles over vertellen, maar we lichten een tipje van de sluier op. We hebben een tocht bedacht waarin nog een vorm van duurzaamheid centraal staat. Via Twitter en LinkedIn laten we op dinsdag 5 juni weten wat we precies gaan doen. En je kunt ons via ElektriciTijdrit van seconde tot seconde volgen.

Sponsoring mogelijk vanaf € 0,01 per kilometer

Jij kunt ons helpen door ons ook te sponsoren. Dat kan al vanaf € 0,01 per kilometer. Laat het weten door onderstaand formulier in te vullen.

Events

15/16 mei 2020

logo h2 challenge fc

22-26 juni 2020

thumb nieuwe header hansa cannonball run 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form