Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Met die gedachte zijn Arjan de Putter (E-xpeditie.nl) en Roelf van Til (New Energy TV) een logische samenwerking gestart waarbij de inhoudelijke kennis van E-xpeditie.nl wordt gekoppeld aan de journalistieke kennis van New Energy TV. Door beide netwerken te combineren ontstaat ook een groter bereik.

E-xpeditie.nl is een blog over duurzame mobiliteit. E-xpeditie.nl valt op door de onafhankelijke en heldere schrijfstijl. Dat maakt het onderwerp leuk en behapbaar, ook voor leken op het gebied van automotive en duurzame mobiliteit. De expertise van E-xpeditie.nl wordt gedeeld in de vorm van demonstratiedagen, workshops en evenementen. Daarvan is de 24 uur Waterstof Challenge, voortgekomen uit een samenwerking met adviesbureau Infram, uitgegroeid tot een eigen merk.

New Energy TV – powered by hydrogen, is een voortzetting van de journalistieke reportages van Roelf van Til. Samen met Raymond Hartman en Lukas Brouwer maakt hij reportages over nieuwe energie.

“E-xpeditie.nl blijft de focus houden op automotive onderwerpen, maar het vraagstuk over de noodzakelijke nieuwe infrastructuur en het achterliggende energie- en grondstoffenvraagstuk is uitermate complex. En ons publiek is ook juist dáár in geïnteresseerd.”, zegt De Putter.

“Ons vak is reportages maken en daar zijn we goed zijn”, stelt Van Til. “Door dit te combineren met de kennis van E-xpeditie.nl op automotive gebied breiden we ons journalistieke portfolio uit. Dat maakt ons dés te interessanter voor opdrachtgevers.”

Als onderdeel van de samenwerking publiceert New Energy de automotive gerelateerde nieuwsitems ook op E-xpeditie.nl. Daarnaast bieden beide partijen sponsored journalistiek aan voor het maken van reportages en diepteinterviews over de transitie naar een waterstofeconomie.

 

Events

15/16 mei 2020

logo h2 challenge fc

22-26 juni 2020

thumb nieuwe header hansa cannonball run 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form