E-xpeditie.nl gaat met presentatrice Lieke Kooyman een serie vlogs maken over de dagelijkse praktijk van het rijden met elektrische auto’s. Daarbij gaat Lieke op expeditie om antwoorden te vinden op de vragen die we vaak uit de praktijk krijgen. Hoe werkt het opladen? Hoe ver rij je met een volle accu? Waar kun je opladen? Wat doe je als onderweg de accu leeg is? Hoe rijdt zo’n EV nou écht in de praktijk?

Samen met de redactie van E-xpeditie.nl start Lieke een ontdekkingsreis naar autofabrikanten, automobilisten, laadstations en andere locaties die een rol spelen in elektrische mobiliteit. Ze neemt als dat nodig is passagiers mee die onderwerpen kunnen belichten. Via de site van E-xpeditie.nl kan het publiek vragen stellen die Lieke in de praktijk zal gaan beantwoorden. Filmmaker/fotograaf Peter Vos van FoxHusky filmt de vlogs.

E-xpeditie.nl is hét platform dat ontwikkelingen, achtergronden, meningen en ervaringen over elektrisch rijden verzamelt en publiceert. We hebben, sinds we begin dit jaar van start gingen,  al een groot aantal innovators, visionairs en deskundigen geïnterviewd en met achtergrondartikelen inzicht gegeven in veel aspecten van elektrisch rijden. De vlogs met Lieke zijn binnenkort op de site te vinden.

Foto's: Peter Vos - FoxHusky

Events

15/16 mei 2020

logo h2 challenge fc

22-26 juni 2020

thumb nieuwe header hansa cannonball run 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form