Aanmelden 24 uur waterstof challenge mogelijk

Vanaf nu kun je inschrijven voor de tweede editie van de 24 uur Waterstof Challenge!

Over de waterstof challenge

WaterstofWerkt.nl en E-xpeditie.nl organiseren voor de tweede keer een 24 uur Waterstof Challenge. Daarmee willen ze een bijdrage leveren aan een versnelling van de transitie naar duurzame mobiliteit.

Wat is de 24 uur waterstof challenge?

Een avontuur? Een missie? Een boodschap? Een statement? Dat is aan jou. Wat wil jij laten zien? Wat wil jij ervaren? Wij geven jou een start- en finishlokatie. We zorgen voor tankpassen. Wat moet je zelf doen?

  • · Je zorgt zelf voor een FCEV auto
  • · Je zorgt zelf voor een team van 3 of 4 personen
  • · Je bepaalt zelf de route die je in die 24 uur aflegt
  • · Je ervaart zelf wat deze 24 uur met je doet en hoe je erover communiceert

De 24 uur Waterstof Challenge is een behendigheidsrit: het draait om planning en het uitstippelen van een route. Op de informatieavond van 6 maart 2018 worden ideeën voor de spelregels opgehaald. Daarna worden de nieuwe spelregels op deze site gecommuniceerd.

De 24 uur Waterstof Challenge is zeer beslist geen race: deelnemers dienen zich aan de geldende verkeersregels te houden. Deelnemers die zich hier niet aan houden worden gediskwalificeerd.

Hoe meld je aan?

Lees het registratieformulier zorgvuldig. Stuur het ondertekende en ingevulde formulier voor 31 maart 2018 per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zijn er kosten aan verbonden?

We willen deelname aan de 24 uur Waterstof Challenge laagdrempelig houden. Voor particuliere deelnemers vragen we daarom geen inschrijfgeld. Om de organisatiekosten te dekken vragen we aan bedrijfsteams een vrijwillige sponsorbijdrage van € 1.500 ex BTW.

Download het inschrijfformulier [Eng]

Tags: ,

button handige links

Blijf op de hoogte!

Aanmelden of afmelden

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je gegevens achter!
Bedankt voor je inschrijving!

Over ons

Organisatie:

 24h2 challenge logo 300
 
 
 

Powered by:

logo elektricitijdsrit 300