Team Infram wint 1e Nederlandse Waterstof Challenge 2017

In 2018 presenteren E-xpeditie.nl, Waterstofwerkt.nl en partners een serie evenementen rondom waterstof en elektrisch rijden. Er is nog een hoop te doen om het thema waterstof goed bij het publiek op de radar te laten verschijnen. Daarom gaan we in 2018 door met het organiseren van events rondom waterstof. De eerste 24-uurs Waterstof Challenge vond plaats op 29 en 30 september 2017 en was erg succesvol.

Voorlopige agenda

 Wanneer

Wat

Toelichting

24/25 maart 2018

Wereldrecordpoging 24 uur waterstof elektrisch rijden

Lukt het om het huidige wereldrecord van 2383 km in 24uur  te verbreken?

6 & 7 april 2018

24-uurs Waterstof Challenge 2018

Wie bezoekt de meeste vulpunten? Wie rijdt het efficiëntst? Een geweldig avontuur dat je als deelnemer veel inzicht geeft in de ontwikkelingen op het gebied van waterstof elektrisch rijden. Een must voor beleidsmedewerkers, exploitanten, journalisten en ondernemers.

Sponsoren gezocht!

Voor alle drie de events geldt dat er ruimte is voor sponsoring. Partijen die graag hun naam willen verbinden aan de ontwikkeling en groei van waterstof zijn van harte welkom. Geïnteresseerd? Neem contact op. 

Voorinschrijving geopend

De voorinschrijving voor deze drie events is nu geopend. Deelnemers, sponsoren en partijen die een rol willen spelen in de organisatie kunnen zich nu kenbaar maken.

Actuele informatie wordt geüpdatet als deze beschikbaar komt.

Blogs

Over ons

Organisatie:

waterstofwerkt 300e xpeditie logo rgb 300
 

Partners:

thumb h2m logo cmyk coated
 

Powered by:

logo elektricitijdsrit 300

Ga mee op E-xpeditie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste verhalen in je inbox!